Hoppa till huvudinnehållet

Enklare ingrepp

Majakliniken – Sveriges största och mest erfarna privata ögonplastikkirurgiska center i Falun, Dalarna, i direkt närhet till Borlänge – erbjuder ​​ögonplastikkirurgi och estetiska injektionsbehandlingar. Målet är att nå det naturligt vackra och okonstlade, med fokus på trygghet och omtanke.

Kosmetiska eller medicinska problem?

Vi delar in det vi kallar Enklare ingrepp i två olika kategorier:

  • Förändringar i ögonregionen av enklare kosmetisk karaktär:
    vaglar, vårtor, talgcystor, födelsemärken etc. 
  • Ögonplastikkirurgiskt ingrepp med grund i ett reellt medicinskt problem: hängande ögonlock som påverkar synen, ett felroterat ögonlock som skaver mot ögat, stopp i tårkanalen och liknande. Denna kategori berör patienter som står i landstingsköer runt om i landet. 

Vi opererar båda dessa kategorier, men det är viktigt att notera att Majakliniken är helt privat, utan några knutna landstingsavtal. Det innebär dels att vi inte gör så kallade vårdgarantioperationer, dels att du själv måste finansiera alla ingrepp.

Om Majakliniken

MajaKliniken grundades 2010, som landets första privata högspecialiserade ögonplastikkirurgiska klinik. Vi erbjuder våra kunder den erfarenhet och skicklighet vi har nått genom utförandet av tusentals operationer inom vårt eget specialistområde. Vi befinner oss i Falun – mitt i hjärtat av Dalarna. Vi tar emot patienter från hela landet och kan anpassa besöken efter din resväg.