Majakliniken logo

Långväga kunder

Allt i ett? Konsultation och operation samma dag!

Allt fler kunder hos MajaKliniken har en lång resväg till Falun. Att resa 6-7 timmar enkel väg för ett konsultationsbesök och därefter göra samma resa igen på operationsdagen känns då lite mäktigt.

Här erbjuder vi dock en bra lösning för dig: boka tid för en s.k OperationsKonsultation. OperationsKonsultationen är mer än en vanlig konsultationstid; det är en läkarkonsultation och en operation på samma dag. Oftast ligger konsultationen klockan 11 på förmiddagen, och operationen sker därefter på eftermiddagen.  För att dessa kombinationsbesök ska fungera smidigt och bra, krävs det en del förberedelser som inte en behövs vid en vanlig konsultation. Innan OperationsKonsultationen kan bokas, måste vi få oss tillsänt följande:

  • 1. Ifyllt hälsoschema.

Alternativ 1: Klicka HÄR så öppnas hälsoschemat i ett nytt fönster. Fyll i detta och klicka på ”Skicka till MajaKliniken”. Klart.

Alternativ 2: Om du klickar HÄR kan du ladda ner vårt hälsoschema i PDF-format (öppnas i programmet Acrobat). Dessa två (!) sidor måste fyllas i och återsändas till oss. Det enklaste är sedan att du fotograferar de två sidorna med din mobiltelefon och skickar dem tillsammans med bilderna av ögonregionen (se nedan!). Om du känner dig bekväm med digitala filer, går det utmärkt att scanna eller fotografera hälsoschemat och sända oss via e-post (kontakt@majakliniken.se). Annars går det givetvis bra att skicka de två sidorna med vanlig post på adressen:

MajaKliniken 
Åsgatan 106
79172 Falun

  • 2. Ett fotografi av ögonregionen.

Detta behöver inte vara en studiobild utförd av proffsfotograf. En bild i bra belysning med en mobilkamera eller standardkamera räcker för att vi ska få en bra uppfattning om förutsättningarna för en operation. Bilden/bilderna skickas därefter till oss via SMS (till nr 070-2178900) eller via e-post (som en bilaga till adressen “kontakt@majakliniken.se”.

När vi har gått igenom ditt hälsoschema och bilder, kommer vi att höra av oss till dig för att hitta en lämplig tid för OperationsKonsultationen. Intresserad? Hör av dig till oss på e-post “kontakt@majakliniken.se” och efterfråga en OperationsKonsultation och ange vad operationen gäller. V.v uppge även ditt mobiltelefonnummer.

NOTERA: denna typ av konsultationer gäller endast operationer av övre ögonlocken samt operationer av den typ som vi beskriver i “Enklare Ingrepp” under rubriken Bildexempel här ovan. Operationer av undre ögonlocken bedöms på ett reguljärt konsultationsbesök, där operation samma dag inte är möjlig. Och handlar det om injektionsbehandlingar med botulinumtoxin (btx) eller Fillers, ringer du direkt växeln på 023-14605 och bokar “Behandlingstid, Ny Kund”, där vi konsulterar och behandlar vid samma besök.